Підтримати нас

У Херсоні під барабани і з покришками протестували проти репресій. ФОТО, ВІДЕО

Vgoru
Автор статті
18 березня 2016 10:12
655
Поширити:

Акція протесту проти політичних репресій пройшла сьогодні біля будівлі херсонського суду, де проходить суд над керівником Каланчацької районної організації «Правого сектора» Василя Гуляєва.

Акцію провели «Правий сектор» і активісти херсонського Євромайдану.

Нагадаємо, Василь Гуляєв затриманий у зв'язку з розслідуванням нападу на українського спортсмена, боксера, багаторазового чемпіона з боксу жителя Криму Сергія Пивоваренка. 22 червня 2015 р. в Каланчаку люди в камуфляжній формі напали і побили Пивоваренко.

Активісти стверджують, що Пивоваренко був проросійським активістом, членом «Самооборони Криму». Також стверджують, що Гуляєв не брав участі в затриманні Пивоваренка, що він став «крайнім» у історії, яка викликає безліч питань. Зокрема, йшлося про те, що є дані про те, що Пивоваренко нібито в день, коли він був затриманий, розмовляв по мобільному телефону, перебуваючи зовсім в іншому місці, а не в тому що зазначене у мареріалах слідства.

Учасники акції протесту принесли на місце її проведення покришки, які пообіцяли підпалити, якщо продовжаться репресії щодо членів націонал-патріотичних організацій.

${gallery:834702a4ad8b6ee54715cd210e0a151c}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ