Підтримати нас

У чиновника Міноборони, затриманого на хабарі, знайшли банківську комірку з пачками грошей

11 грудня 2015 11:40
216
Поширити:

В Одесі в банківському ящику арештованого директора державного підприємства Міністерства оборони «Південьвійськбуд» виявили та вилучили десятки тисяч доларів.


У банківському сейфі директора держпідприємства Міноборони, якого днями затримали в Одесі за хабар, знайшли стоси грошей у доларах та євро. Про це повідомляє у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос. – Слідчі отримали дозвіл суду і годину тому назад відкрили банківський ящик арештованого. Є там що бачити (стоси грошей у валюті). Рахуємо. Думаю, важко буде горе-керівнику і його покровителям пояснити походження цих коштів, - пише прокурор.

Джерело: fakty.ictv.ua

Про це повідомив заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці у соцмережі, інформує «Публіцист».

«14.08.2015р. держпідприємство МОУ "Південьвійськбуд" очолив новий керівник, якого на "хабарі" в 500 тисяч гривень декілька днів тому затримали слідчі військовоі прокуратури Південного регіону, він арештований», – написав Матіос.

За його словами, слідчі отримали дозвіл суду і годину тому відкрили банківський ящик арештованого.

«Є там що бачити (стоси грошей у валюті). Рахуємо. Думаю важко буде горе-керівнику і його покровителям пояснити походження цих коштів», – зазначив прокурор.

Він зазначив, що все частіше задумується чому наші «доблесні» нардепи не напишуть закон і «не введуть кару за хабарництво як у Китаї- довічно або смерть».
У сейфі чиновника Міноборони знайшли стоси гривень, доларів і євро (ФОТО) Фото - Слідчі поки рахують гроші Слідчі поки рахують гроші У банківському сейфі директора держпідприємства Міноборони, якого днями затримали в Одесі за хабар, знайшли стоси грошей у доларах та євро. Про це повідомляє у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос. – Слідчі отримали дозвіл суду і годину тому назад відкрили банківський ящик арештованого. Є там що бачити (стоси грошей у валюті). Рахуємо. Думаю, важко буде горе-керівнику і його покровителям пояснити походження цих коштів, - пише прокурор. Читайте: Про що Путін попросив Діда Мороза (ФОТО) Нагадаємо, 4 грудня у Одесі затримали на хабарі у 550 тисяч гривень керівництво держпідприємства Міноборони. 88 89

Джерело: fakty.ictv.ua

У банківському сейфі директора держпідприємства Міноборони, якого днями затримали в Одесі за хабар, знайшли стоси грошей у доларах та євро. Про це повідомляє у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос. – Слідчі отримали дозвіл суду і годину тому назад відкрили банківський ящик арештованого. Є там що бачити (стоси грошей у валюті). Рахуємо. Думаю, важко буде горе-керівнику і його покровителям пояснити походження цих коштів, - пише прокурор. Читайте: Про що Путін попросив Діда Мороза (ФОТО) Нагадаємо, 4 грудня у Одесі затримали на хабарі у 550 тисяч гривень керівництво держпідприємства Міноборони. 88 89

Джерело: fakty.ictv.ua

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ