Підтримати нас

У жителя Херсонщини поліціянти виявили незаконний наркопосів та боєприпаси

26 вересня 2024 18:20
116
Поширити:
Фото: Національна поліція

Поліціянти Херсонської області отримали інформацію про те, що 53-річний житель села Осокорівка займається вирощуванням нарковмісних рослин й провели обшук.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

На присадибній ділянці чоловіка правоохоронці виявили парник, в якому вирощувалися 29 кущів конопель. Рослини були зі слідами догляду та культивування.

Поліціянти вилучили ще два сухі кущі конопель, понад 200 набоїв до автоматичної зброї, майже півсотні пістолетних патронів, сім магазинів до автомата Калашнікова, один магазин до пістолета Макарова, штик-ніж, глушник до вогнепальної зброї та незареєстровану мисливську рушницю “Іж-27”.



За словами підозрюваного, боєприпаси та складові частини до зброї він знайшов на покинутих позиціях військових РФ.

Чоловіку може загрожувати сім років позбавлення волі.

  • У Херсоні правоохоронці затримали злочинну групу, яка займалася незаконним обігом психотропних речовин на території Херсонської області.
  • За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури жителю  Посад-Покровського Херсонської області повідомлено про підозру в незаконному зберіганні та збуті бойових припасів.
  • 35-річного раніше судимого жителя Дніпровського району Херсона поліціянти затримали під час збуту автомата АК-74 та 30 набоїв до нього, зброю він намагався продати за 50 тисяч гривень. Йому повідомили підозру в причетності до незаконного обігу зброї.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів