Підтримати нас

У Херсоні поліціянти затримали наркоторговців, які діяли під прикриттям таксі

16 вересня 2024 21:11
121
Поширити:
Фото: Національна поліція

У Херсоні правоохоронці затримали злочинну групу, яка займалася незаконним обігом психотропних речовин на території Херсонської області.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Поліціянти викрили трьох чоловіків 52, 46 та 40 років, причетних до збуту психотропного засобу A-PVP (“солі”). Організатор та учасники угруповання діяли через один із месенджерів, використовуючи схему замовлення та доставки наркотичних речовин логістичними кампаніями.

52-річний житель Херсона був координатором групи. Він відповідав за загальне керівництво та планування, визначав напрямки діяльності, а також розподіляв отримані від збуту заборонених речовин гроші між учасниками схеми.

Також він особисто вирішував, кому та через яких посередників буде збуватися наркотик, інші двоє учасників угрупування його фасували та зберігали.

“Вони збували заборонену речовину як під час особистих зустрічей із клієнтами, так і методом “закладок”. Для маскування своєї злочинної діяльності головний фігурант працював таксистом на власному автомобілі, приховуючи перевезення наркотичних засобів під виглядом пасажирських перевезень”, – розповідають в поліції.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили психотропну речовину A-PVP загальною вагою 63 грами, мобільні телефони, що використовувались для зв’язку між учасниками злочинної групи, SIM-карти, банківські картки, за допомогою яких здійснювались грошові операції, пов'язані зі збутом наркотичних засобів, два транспортні засоби, залучені у незаконній діяльності, електронні ваги із залишками невідомої речовини та гроші.

Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

  • За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури жителю  Посад-Покровського Херсонської області повідомлено про підозру в незаконному зберіганні та збуті бойових припасів.
  • 35-річного раніше судимого жителя Дніпровського району Херсона поліціянти затримали під час збуту автомата АК-74 та 30 набоїв до нього, зброю він намагався продати за 50 тисяч гривень. Йому повідомили підозру в причетності до незаконного обігу зброї.
  • У Херсоні правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом автоматів, пістолетів, вибухових речовин та набоїв.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів