Підтримати нас

У Херсоні поліціянти затримали чоловіка, який намагався продати автомат

21 червня 2024 09:50
197
Поширити:
Фото: Поліція Херсонщини

35-річного раніше судимого жителя Дніпровського району Херсона поліціянти затримали під час збуту автомата АК-74 та 30 набоїв до нього, зброю він намагався продати за 50 тисяч гривень. Йому повідомили підозру в причетності до незаконного обігу зброї.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Під час обшуку у помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили ще два корпуси гранат Ф-1 із запалами до них та гранату до підствольного гранатомета ВОГ-25.

“Під час допиту він пояснив, що зброю та боєприпаси знайшов на березі Дніпра, коли повернувся до Херсона після деокупації міста. Нині ця інформація перевіряється”, - пояснив начальник поліцейського підрозділу, який затримав зловмисника, Олександр Воропаєв.

За незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами чоловіку загрожує ув'язнення на строк від трьох до семи років.

  • Нещодавно Бериславська окружна прокуратура повідомила про підозру у придбанні, зберіганні та збуті зброї та бойових припасів жителю Бериславського району Херсонської області.
  • У Херсоні правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом автоматів, пістолетів, вибухових речовин та набоїв, а також амфетаміну та канабісу місцевим жителям.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів