Підтримати нас

У Херсонській громаді до опалювального сезону вже готові 26 котелень

11 вересня 2024 13:50
220
Поширити:
Фото: Pexels

Підпорядковане Херсонській міській раді підприємство "Херсонтеплоенерго" проводить підготовчі роботи до опалювального сезону, з 34 котелень вже готові до роботи 26.

Про це повідомив очільник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Також 34 теплопункти з 36 здані за актами готовності. Понад 82% теплових мереж підготовлено й у вересні заплановано відремонтувати ще 226  погонних метрів   Погонний метр – одиниця виміру кількості довгомірних об'єктів (так званих погонажних виробів, матеріалів тощо). .

“Трохи відстає за серпневими звітами Херсонська ТЕЦ, проте на 100% готові теплові пункти, на 82% теплові мережі. Ремонт ділянки довжиною 20 погонних метрів, який планували зробити у серпні, перенесено на вересень”, йдеться в дописі.

Роман Мрочко зазначив, що фахівці виконали позапланові роботи на 15 ділянках теплових мереж загальною довжиною 111 погонних метрів. У вересні передбачається ремонт 334 погонних метрів.

  • У Херсонській області готовність до опалювального сезону складає 54% – це найменший показник серед областей України. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в рамках “Години запитань до Уряду”.
  • За інформацією ХОВА, рівень готовності до нового опалювального сезону в Херсонській області складає 53%. 77 тисяч людей потребують опалювальних матеріалів.
  • У Бериславському районі на Херсонщині 15 тисяч 800 домогосподарств мають потреби у паливних матеріалах на зимовий період.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів