Підтримати нас

У Херсоні в одній зі шкіл запрацював клас безпеки – ХМВА

09 червня 2024 09:20
165
Поширити:
Фото: Роман Мрочко

В одній зі шкіл Херсона запрацював клас для школярів, який використовуватимуть для вивчення правил безпечної поведінки.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Клас безпеки облаштували інформаційними стендами, які демонструють основні правила поведінки під час різних загроз.

"Тут можна знайти інформацію про правила дорожнього руху та пожежну безпеку, а також дізнатися, як уникнути небезпеки під час поводження з вибухонебезпечними предметами”, – пише Роман Мрочко.

У класі є зона психологічного розвантаження, де діти можуть дізнатися більше про свої емоції та дізнатись про техніки, які допоможуть подолати стрес та зняти психологічну напругу.

  • У Херсонському районі відкрили інтерактивний клас безпеки для дітей, для кращого освоєння правил безпеки життєдіяльності. Клас оснащений інтерактивними макетами, стендами, муляжами вибухонебезпечних предметів та різноманітними приладами.
  • Нещодавно у селищі Велика Олександрівка та селі Старосілля для дітей також запрацювали класи безпеки – спеціалізовані простори створені спільними зусиллями місцевої влади, поліції, рятувальників та медиків.
  • Також класи безпеки, де діти зможуть вивчати правила безпеки життєдіяльності, з’явились у селищі Високопілля та селі Орлове на Херсонщині.
  • В одному з підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС України в Херсонській області розпочав роботу інтерактивний центр із формування безпекових навичок. У центрі школярі зможуть вивчати правила пожежної та мінної безпеки та дізнаються алгоритми дій у надзвичайних ситуаціях.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів