Підтримати нас

Інтерактивний центр із формування безпекових навичок запрацював на Херсонщині

Автор статті
25 квітня 2024 21:53
168
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

В одному з підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС України в Херсонській області розпочав роботу інтерактивний центр із формування безпекових навичок.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Зазначається, що центр поділений на тематичні зони та оснащений новітніми інтерактивними макетами, стендами, інвентарем для надання домедичної допомоги, муляжами вибухонебезпечних предметів та різноманітними приладами.

У центрі школярі зможуть вивчати правила пожежної та мінної безпеки та дізнаються алгоритми дій у надзвичайних ситуаціях.

Створити центр допомогла ГО “Херсонці разом” у партнерстві з ГУ ДСНС у Херсонській області та Начально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні та фінансової підтримки Уряду Канади.

  • Нещодавно у селищі Велика Олександрівка та селі Старосілля для дітей запрацювали класи безпеки – спеціалізовані простори створені спільними зусиллями місцевої влади, поліції, рятувальників та медиків.
  • Також класи безпеки, де діти зможуть вивчати правила безпеки життєдіяльності, з’явились у селищі Високопілля та селі Орлове на Херсонщині.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ