Підтримати нас

У селах Блакитне та Нововознесенське на Херсонщині відновлюють газопостачання

Vgoru
Автор статті
31 липня 2023 12:26
392
Поширити:

АТ "Херсонгаз" відновлює розподіл газу до сіл Блакитне та Нововознесенське Високопільської територіальної громади на Херсонщині. 

Про це повідомив керівник Бериславської РДА Володимир Літвінов.

Як зазначається, уже провели ремонтні роботи на підвідних газопроводах, зараз тривають подворові підключення споживачів одночасно із ремонтними роботами. 

Раніше ми писали, що в селищі Миролюбівка Білозерської громади розпочалося відновлення газопостачання. Незабаром до нього підключать 109 споживачів. Спеціалісти «Херсонгазу» вже виконали підготовчі роботи на магістральних газоводах та мережах селища. Зараз фахівці проводять роботи за окремими адресами.

У липні в Кізомисі та Велетенському Білозерської громади на Херсонщині фахівці “Херсонгазу” відновили централізоване газопостачання. Найближчим часом з’явиться також і електропостачання.

Раніше очільник ХОДА Прокудін стверджував, що на деокупованій території Херсонщини перебуває без світла 41 село. З 11 листопада 2022 року вони не були заживлені. Усі ці населені пункти – на лінії зіткнення. Також у десятьох населених пунктах правобережної Херсонщини більше немає жителів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ