Підтримати нас

У Миколаєві пройде фестиваль короткометражного кіно «Громадський проектор»

04 серпня 2016 08:00
260
Поширити:

24 вересня у Миколаєві втретє пройде Фестиваль короткометражного кіно «Громадський проектор».

Цього року тема фестивалю звучить так: «Зміни». Організатори фестивалю хочуть разом з режисерами і глядачами подискутувати про те, як сьогодні змінюється життя навколо, як змінюються люди, міста і країна в цілому, як українці переживають щоденні як хороші, так і погані зміни.

У фестивалі можуть взяти участь режисери з України, а також будь-які бажаючі жителі України, які мають необхідну техніку, обладнання та певні навички у зйомці короткометражного кіно.

До участі приймаються фільми, зняті в період з 15 вересня 2015 року по 15 вересня 2016 року. Тривалість фільму не повинна перевищувати 10 хвилин. Один режисер або група режисерів можуть подати на конкурс необмежену кількість фільмів.

У фестивалі можуть взяти участь як ігрові, так і документальні фільми. Оцінка фільмів відповідно відбуватиметься в двох номінаціях: «Документальне кіно» та «Ігрове кіно». У конкурсі можуть брати участь і анімаційні короткометражні картини – вони будуть оцінюватися в номінації «Ігрове кіно».

Для участі в конкурсі фестивалю короткометражного кіно «Громадський проектор» необхідно в період з 15 червня 2016 року до 15 вересня 2016 року надіслати на електронну адресу організаторів gr.proektor@gmail.com посилання на файлообмінник ex.ua з завантаженим на нього фільмом.

Всі подані до участі у фестивалі фільми в період з 16 до 17 вересня 2016 року пройдуть первинну оцінку оргкомітету на відповідність Умовам участі у фестивалю. Про те, що фільм пройшов первинну оцінку та відібраний для участі у фіналі організатори окремо повідомлять кожного з учасників. Учасники не з міста Миколаєва будуть окремо запрошені на фінальний показ short-list фестивалю та церемонію нагородження переможців 24 вересня 2016 року. Учасникам фестивалю не з Миколаєва організаторами будуть відшкодовані витрати на проїзд та проживання.

Подробиці про умови участи у фестивалі за посиланням: proektor.in.ua

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ