Підтримати нас

У мешканця Херсонщини вилучили особливо небезпечні наркотики і зброю

Vgoru
27 січня 2016 04:14
226
Поширити:

Працівники кримінальної поліції Генічеського відділу поліції провели санкціонований обшук в будинку 35-річного безробітного.

Вилучено 10 грам особливо небезпечної психотропної речовини «амфетамін», канабіс, електронні ваги із залишками наркотичного засобу, а також газовий пістолет, перероблений під вогнепальний.

Чоловік виявився раніше судимим за незаконне зберігання наркотичних засобів. Працівники поліції перевіряють його на причетність до збуту особливо небезпечної психотропної речовини, а також встановлюють канал постачання йому наркотиків. Усе вилучене направлено на експертизу.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років) та ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

 Відділ комунікації Головного управління національної поліції в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ