Підтримати нас

У літньому таборі безплатно відпочивають 40 дітей з Херсонщини

Vgoru
Автор статті
18 червня 2023 13:57
820
Поширити:

У літньому таборі безплатно відпочивають 40 дітей з прифронтових населених пунктів Херсонщини: з Берислава, Чорнобаївки, Старосілля, Дніпровського, Білозерки, Станіслава, Великої Олександрівки, Херсона.

Про це повідомляє Херсонська ОДА.

Як ідеться, дозвілля організував Патріарший Паломницький Центр Української греко-католицької церкви. З проїздом дітей до табору допомогла організація ГО "Help people".

"Така підтримка вкрай необхідна для нашої малечі. Адже їхнє дитинство вже затьмарене окупацією, постійними обстрілами. Тож спасибі небайдужим, які повертають радісні миті дітям", - написали в ОДА.

Раніше ми повідомляли, що станом на травень з Каховського, Береславського й Херсонського районів евакуювали 436 дітей. Соцслужба і поліція постійно пояснюють необхідність евакуації. Перш за все, спілкуються з багатодітними родинами, і тими де є маломобільні, літні люди.

Влітку майже 140 дітей з Херсона зможуть відпочити у вінницьких оздоровчих таборах. Вінницька міська рада виділяє 800 тисяч гривень на оздоровлення херсонських дітей. 

Вже не вперше діти з Херсонщини відправляються на відпочинок в інші регіони України. Раніше 30 дітей пільгових категорій віком від 11 до 14 років їздили в Яремче на Івано-Франківщині. Там їм організували розважальну програму, а також з ними працював досвідчений психолог. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ