Підтримати нас

У кремлі затвердили тематику нового етапу інформаційної війни проти України, – ГУР

Vgoru
Автор статті
29 серпня 2023 15:17
635
Поширити:

В адміністрації російського диктатора, 25 серпня 2023 року, пройшла нарада щодо чергового етапу інформаційної війни проти України. У заході взяли участь перший заступник керівника адміністрації Путіна Сергій Кірієнко, кремлівські «технологи» та представники медіаресурсів, залучених до проведення операцій в інформаційній сфері.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Зазначається, тема наради – затвердження конкретних наративів, які мають дискредитувати Україну та вплинути на її партнерів у світі. А саме: «Масова мобілізація», «Зневіра українських партнерів у можливості перемоги», «Український контрнаступ не має успіхів», «Тотальна корупція», «Прекрасне» життя на окупованих територіях.

Медіаплатформа “Вгору” проаналізувала способи, у які росіяни пропагують “нове життя” на захоплених територіях, і те, чому вони не надто добре працюють. При цьому, російські медіа рапортують про збір врожаю з окупованої частини Херсонської області та його відправлення до окупованого Криму та в російські регіони. Проте це – звичайнісінька крадіжка української агропродукції. 

Також наші журналісти вирішили зробити для вас підбірку фейків від пропагандистів. Вони продукують їх, аби виконати план та наповнити контентом свої соціальні мережі. Почнемо з пересічних і завершимо найбезглуздішими. 

Про те, які медіа працюють на окупованій території та хто там працює, журналістці Ларисі Жарких, розповів представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Херсонській області Сергій Мовчан. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ