Підтримати нас

У Києві на фотовиставці “Історії, написані війною” представлені кадри з Херсона

11 травня 2024 18:45
407
Поширити:
Організація Червоного Хреста
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

У Музеї історії Києва  безоплатно запрошують відвідати фотовиставку, що присвячена діяльності Українського Червоного Хреста під час війни. На ній представлені кадри з Херсона. Захід триватиме до 19 травня. 

Про це йдеться на сторінці Червоного Хреста України.

Організатори повідомили про те, що на виставці можна побачити 30 світлин, які зробили волонтери та журналісти.

“Кожен кадр – це свідчення про мужність, солідарність та відданість українському народу: евакуація населення з підтопленого Херсона та прифронтових населених пунктів, надання першої допомоги та першої психологічної допомоги пораненим, відновлення реабілітаційних центрів у Лютежі та Львові, допомога ДСНС України під час рятувальних операцій, догляд вдома самотніх та інформування щодо мінної небезпеки”, – зазначають у матеріалі.
  • 24 квітня літнє подружжя виїхало з окупованої території Херсонської області. Волонтери загону швидкого реагування Сумської обласної організації Українського Червоного Хреста допомогли перевезти їх до більш безпечного місця.
  • Фотокореспондент “Вгору” відвідав та зробив світлини тренінгу з першої допомоги, який провели інструктори товариства Червоного Хреста України. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів