Підтримати нас

У Каховському районі окупанти призначили нового “голову”

Vgoru
Автор статті
10 липня 2023 10:50
1,362
Поширити:

Новим “головою” Хрестівської громади на Херсонщині окупанти призначили директора місцевого КП «Надія» Максима Кацідана.

Про це повідомив Центр журналістських розслідувань.

Як пише ЦЖР, Кацідана Максима Ігоровича, 1992 р. н., російський комендант так званого Чаплинського району представив ще 14 вересня 2022 року. 

З березня 2020 року Кацідан очолює комунальне підприємство «Надія» в селі Надеждівка, Хрестівської громади.

Він із перших місяців окупації добровільно співпрацює з російськими загарбниками та здає їм патріотично налаштованих односельців.

«Кацідан раніше бігав у вишиванці, а з приходом окупантів різко став російським «патріотом». Він здавав загарбникам АТОвців, патріотично налаштованих до України односельців, організував продаж товарів і пального з Криму. На своїй посаді в КП «Надія» працював абияк – в Надеждівці завжди з доброустроєм був бардак. Сам Кацідан брехливий, жадібний і дуже хитрий. Не дивно, що росіянам він припав до душі», – розповіли ЦЖР мешканці Хрестівської громади.

Нагадуємо, у тимчасово окупованому селищі Велика Лепетиха на початку червня зник окупаційний “голова” Вадим Сайдулаєв. Замість нього окупанти призначили росіянина Ілью Каширіна, який працював у Краснодарі під керівництвом Андрєя Алєксєєнка, нинішнього глави окупаційного «уряду» Херсонщини.

Заочно повідомлено про підозру мешканці Херсонщини в колабораційній діяльності. У липні 2022 року жінка добровільно пішла на співпрацю з ворогом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ