Підтримати нас

У Херсоні на залізничному вокзалі планують встановити захисні габіони

Автор статті
07 січня 2024 14:26
1,981
Поширити:

У Херсоні планують встановити додаткові захисні габіони на залізничному вокзалі до 15 січня.

Про це йдеться в розпорядженні начальника ХОВА Олександра Прокудіна про введення в дію рішення Ради оборони Херсонської області від 29 грудня 2023 року.

У документі йдеться, що відповідальний за встановлення захисних габіонів – начальник Херсонської МВА Роман Мрочко. Захист мають встановити до 15 січня 2024 року.

На нараді Мінреінтеграції вирішили посилювати заходи безпеки для пасажирів на залізничному вокзалі Херсона через російські обстріли 26 грудня. Зокрема, запобігти скупченню людей. 

26 грудня окупаційні війська завдали удару по залізничному вокзалу Херсона. Тоді загинув поліціянт, було декілька поранених. Посол США та Генсекретар Ради Європи засудили російський удар по залізничному вокзалу Херсона.

Уже 27 грудня, через день після обстрілу, Укрзалізниця повідомила, що рейси прибувають за графіком.

До 26 грудня армія РФ не раз атакувала залізничний вокзал. 15 жовтня через обстріл Херсона ударною хвилею пошкодило тамбури 11 вагону поїзда №102 Херсон – Київ. Пасажири не отримали поранень. А 3 червня окупаційні війська обстріляли район залізничного вокзалу в Херсоні, був поранений провідник.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ