Підтримати нас

У Херсоні посилять безпеку на залізничному вокзалі через обстріли 26 грудня – Мінреінтеграції

Vgoru
Автор статті
30 грудня 2023 09:04
589
Поширити:

Через обстріли на залізничному вокзалі Херсона планують посилювати заходи безпеки для пасажирів. Зокрема, запобігти скупченню людей. 

Це питання обговорили на нараді Мінреінтеграції.

Залізничний вокзал Херсона після обстрілу 26 грудня. Фото Олександра Андрющенка

Як зазначається, уповноважені органи спланують та узгодять маршрути та спеціальні проходи для пасажирів на вокзалі, в укритті та під час посадки й висадки у потяг.

Також на нараді запропонували проводити опитування людей, які прямують на евакуаційні рейси, у приміщенні бомбосховища вокзалу, а також розміщувати в ньому тих, хто очікує на прибуття потяга, ідеться в дописі Мінреінтеграції.

26 грудня окупаційні війська завдали удару по залізничному вокзалу Херсона. Тоді загинув поліціянт, було декілька поранених. Згодом у ХОВА показали, який вигляд має вокзал. Посол США та Генсекретар Ради Європи засудили російський удар по залізничному вокзалу Херсона.

Уже 27 грудня, через день після обстрілу, Укрзалізниця повідомила, що рейси прибувають за графіком.

До 26 грудня армія РФ не раз атакувала залізничний вокзал. 15 жовтня через обстріл Херсона ударною хвилею пошкодило тамбури 11 вагону поїзда №102 Херсон – Київ. Пасажири не отримали поранень. А 3 червня окупаційні війська обстріляли район залізничного вокзалу в Херсоні, був поранений провідник.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ