Підтримати нас

У Дніпровському районі Херсона через атаку окупаційних військ пошкоджений автобус і поранено 2 людей

09 жовтня 2024 17:57
151
Поширити:
Фото: МВА

Сьогодні, 9 жовтня, у Дніпровському районі Херсона окупаційні війська скинули з дрона вибухівки біля зупинки. Через це пошкоджене лобове скло автобуса.

Про це повідомив очільник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Зазначається, що інформація про поранених уточнюється.

Пізніше стало відомо, що до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями звернувся 22-річний чоловік. На нього скинули вибухівку в Дніпровському районі.

Також ушпиталили з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням грудної клітини 41-річного місцевого жителя. Під час удару він був на балконі.

  • Опівдні російські військові атакували дроном село Львове Бериславського району на Херсонщині. Через скидання вибухівки поранений 68-річний місцевий житель.
  • Через атаку безпілотника 9 жовтня, на Херсонщині загинув чоловік літнього віку. Військові РФ скинули на чоловіка вибухівку, коли він їхав на велосипеді.
  • По медичну допомогу, 9 жовтня, звернувся 51-річний чоловік. Він потрапив під обстріл військових РФ у Дніпровському районі Херсона.
  • Через обстріл  геріатричного центру, в ніч на 9 жовтня, поранені дві медичні сестри
  • Військові РФ протягом 8 жовтня обстріляли Антонівку, Станіслав, Томину Балку, Тягинку, Одрадокам'янку, Дар'ївку, Берислав, Веселе, Зеленівку, Чорнобаївку, Новодмитрівку, Дніпровське, Незламне, Берислав, Нововоронцовку, Комишани, Качкарівку, Червоний Маяк, Львове, Степанівку, Ольгівку, Садове та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів