Підтримати нас

У Бериславі показали насильство очима дітей

10 травня 2016 09:30
632
Поширити:

Таку акцію провів районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 6 травня.

Пройшла акція у рамках проведення соціально-інформаційна кампанії з профілактики насильства в сім’ї “Бий ворогів, а не жінку!”.

Мета акції - привернути увагу населення до проблеми насильства в сім’ї. Завдання акції - мовою малюнків продемонструвати “Світ без насильства - очима дітей”, показати контраст між гармонією та дисгармонією, пов’язаною із насильством в сім’ї.

Так, під час акції  опитано 59 пересічних громадян щодо проблеми попередження насилля,  розповсюджено  буклети “Як уникнути насильства”, “Школа – простір без насильства” та пам’ятки.

У рамках опитування респонденти доводили, що діти мріють про світ в яскравих тонах, про те, щоб люди любили, дбали один про одного і не кривдили. Світ без насильства, на думку дітей, це світ, сповнений тепла, позитиву, справжніх почуттів. Ми самі робимо вибір, в якому світі жити, і яку згадку про себе залишити. Також, говорили проте що, вкрай рідко насильство вчиняється “просто так” - що чоловік взяв,   і вдарив дружину. Як правило, все починається із приниження, образ, погроз - конфліктів у сім’ї  та  психологічного насильства.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ