Підтримати нас

Троє жителів Херсонщини стали жертвами продавців-шахраїв та втратили майже 40 тисяч гривень

Автор статті
18 липня 2019 13:23
213
Поширити:

Впродовж доби троє жителів Херсонщини стали жертвами продавців-шахраїв. Загальна сума збитків громадян сягає 39 тисяч гривень. Наразі поліція проводить заходи по встановленню осіб зловмисників та нагадує громадянам про необхідність бути пильними під час здійснення покупок в Інтернет-мережі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, 17 липня, в Каховській відділ поліції з заявою про шахрайства звернулись двоє мешканців району. 35-річний житель Каховки, знайшовши оголошення у групі мобільного месенджера про продаж сировини для виготовлення пластика, перерахував продавцеві 30000 гривень. А 22-річний житель села Тавричанка замовив на одному з Інтернет-сайтів грядоутворювач та перерахував передоплату в 7000 гривень. Товар чоловіки так і не отримали, а зв'язок з продавцями наразі відсутній.

Того ж дня в Новокаховський відділ поліції зателефонував 29-річний житель Таврійська. Він розповів поліцейським, що ще тиждень тому перерахував незнайомцю 2000 гривень передоплати за мопед, але, як і каховські потерпілі, товар свій й досі не отримав.

Шановні громадяни! Поліція Херсонщини нагадує, що при замовленні товару через Інтернет-мережу або у мобільних месенджерах будьте обачними,  щоб не стати жертвою шахраїв. Здійснюйте покупки на сайтах, які зарекомендували себе з позитивного боку, мають добрі відгуки та не викликають сумнівів. Домовляйтеся про придбання товару на умовах сплати накладеним платежем. Здійснюйте оплату тільки після перевірки товару.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ