Підтримати нас

Третині зайнятих у туризмі в Німеччині загрожує безробіття

Автор статті
10 травня 2020 12:30
601
Поширити:

Через коронавірус німецька туристична галузь несе значні збитки. Дві третини підприємців, що зайняті в туризмі, побоюються банкрутства.

У німецькій туристичній індустрії побоюються масового безробіття й колапсу через економічні наслідки пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє DW.

Зокрема, згідно з прогнозами, близько мільйона працівників галузі можуть опинитися без роботи. Про це заявив голова Федерального об'єднання німецької туристичної індустрії Міхаель Френцель (Michael Frenzel) виданню Welt am Sonntag у неділю, 10 травня.

"За нашими оцінками, серед близько трьох мільйонів працівників туристичного й готельно-ресторанного бізнесу безробіття загрожує близько мільйону", - заявив представник галузі. Він повідомив, що майже 70 відсотків працівників туріндустрії вже отримують державну допомогу через неповну зайнятість.

Френцель також поінформував, що дві третини з майже 11 тисяч турфірм і 2300 організаторів заходів, опитаних об'єднанням, вважають, що їм може загрожувати банкрутство в найближчій або середньостроковій перспективі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ