Підтримати нас

Топ-4 найоригінальніших університетських шпаргалок

27 травня 2016 12:30
234
Поширити:

Студенти під час сесії придумують безліч способів списати, а викладачі нагородити винахідливих студентів. Щороку, з появою нових пристроїв шпаргалки міняються. Про цьогорічні шпаргалки розповідає староста однієї з груп математичного факультету Донецького національного університету Світлана.

"Цього року в університеті проходив конкурс. Студентів нагороджували за кращу шпаргалку. До загальної кількості балів по математиці, можна було отримати 5 додаткових. Шпаргалку оцінював викладач по змісту і формі", - розповіла Світлана.

Усі шпаргалки виставили на голосування. Кращі отримали відзнаки.

Шпаргалка — каблук

Шпаргалка написана на маленькому клаптику паперу і приклеєна скотчем до каблука. Під час екзамену її легко зняти і списати.

Шпаргалка-паперова склянка від кави

Зверху на шпаргалку одягається гофрований папірець, через який не пече у пальці. Такі склянки продають у студентському кафе.

Шпаргалка- ручка

Текст пишуть на невеличкому клаптику паперу, туго скручується і ховається у ручку. Під час екзамену виймається і легенько розкручується.

Шпаргалка-пляшка

Шпаргалка пишеться на етикетці з-під води. Весередину наливається вода. Дивитися можна всередину пляшки, ніби п'ється вода.

 

Студенти зауважують найефективніші шпаргалки, написані на парті невидимими чорнилами. Такі можна розгледіти за допомогою спеціальних окулярів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ