Підтримати нас

Тисячі добровольців готові вступити в бій за Україну

Vgoru
Автор статті
01 березня 2022 10:26
786
Поширити:

Усім іноземцям, які бажають долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки, керівництво України запропонувало приїхати в нашу державу та поповнити сили оборони. З-поміж іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України.

Україна запровадила тимчасовий безвіз для іноземців, які в добровільному порядку бажають обороняти Україну від російської армії. Він розпочав діяти з 1 березня. Але це проста формальність. Бо ще раніше в нашу країну вже прибули тисячі іноземних добровольців, щоб долучитися до боротьби з російськими окупаційними військами.

Французький іноземний легіон, який складається з висококваліфікованих піхотинців, відпускає зі свого складу українців, які хочуть захищати свою Батьківщину. При цьому їм залишають повне екіпірування.

А перед цим Данія дозволила своїм добровольцям воювати за Україну проти Росії.

І  потік добровольців, які вирішили разом з українцями боротися проти путінської агресії збільшується. Захищати українську землю хочуть громадяни Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Ізраїлю… 

Британське видання The Guardian 28 лютого опублікувало матеріал про те, як британці, українці та люди інших національностей готові приїхати в Україну, щоб воювати або надавати гуманітарну допомогу. Текст написав кореспондент Метью Вівер, його можна прочитати за посиланням. LB.ua публікує переклад матеріалу.

Тримаймося…

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ