Підтримати нас

“Таврія” підписала колишню висхідну зірку українського футболу

Автор статті
25 січня 2022 11:30
1,188
Поширити:

Попри не найзручніші для футболу погодні умови, херсонські команди, які виступають у групі “Б” другої ліги Чемпіонату України, після новорічної паузи розпочали підготовку до продовження сезону 2021-2022.

Раніше херсонський "Кристал" на тренувальному полі свого стадіону зіграв внічию з аматорським клубом "Хлібороб" із Нижніх Торгаїв.

Почала тренування і сімферопольська “Таврія”, яка з 2014 року дислокується на Херсонщині. “Таврія” свої домашні матчі проводить на невеличкому стадіончику в селі Мар'янівка Каховського району. Проте, як зазначив у недавньому інтерв'ю на офіційному сайті клубу його віцепрезидент Данило Репілевський, сімферопольці вже підготували проєкт будівництва власного стадіону в Новій Каховці.

“Сподіваюся, що зможемо реалізувати проєкт, залучаючи кошти із державного бюджету. Стадіон відповідатиме всім вимогам української Прем'єр-ліги. Так, можливо, ми ще не вийдемо на необхідний рівень гри, але матеріальну базу вже буде підготовлено. Команді потрібні глядачі. Футбол - не лише спорт, це шоу: люди приходять емоційно відпочити, насолодитися, зарядитися енергією”, - заявив Репілевський.

Тим часом команда продовжує посилювати склад. Наприкінці минулого року з клубом підписали контракт двоє досвідчених гравців ФК “Миколаїв” Сергій Кравченко та Богдан Хобта, а вже днями до “Таврії” перейшов ще відоміший футболіст - 36-річний півзахисник Володимир Прийомов.

У середині нульових 21-го століття Прийомов подавав величезні надії: він, зокрема, регулярно виступав у складі молодіжної збірної України, за яку в 16 ​​матчах забив 4 голи. Щодо клубної кар'єри,  тут послужний список Володимира просто вражає: за 18 років він встиг пограти у 18 командах! У тому числі виходив він у матчах Прем'єр-ліги в основі донецького "Металурга" та одеського "Чорноморця", виступав за "Олімпік" (Донецьк), "Металург" (Запоріжжя), "Металіст" (Харків), ФК "Олександрія". Один сезон відіграв навіть у чемпіонаті Ірану, а за команду ДПММ із Сінгапуру забив 18 голів у 23 іграх.

Зараз у “Таврії” сподіваються, що новачки вдихнуть свіжий струмінь. Тим часом сімферопольська команда  мала непоганий вигляд у першій частині сезону, і тепер із 33 очками йде на 5 місці в таблиці, відстаючи від третьої команди, “Перемоги” з Дніпра, лише на 6 очок. Адже третє місце дає право на розіграш додаткової путівки до першої ліги. Тому в “Таврії” навесні будуть непогані шанси здобути собі підвищення у класі. Тим більше процес комплектації складу ще не завершено: очікується, що незабаром команда ще посилюватиметься досвідченими та відомими футболістами.

На фото видання “Футбол 24” - новачок “Таврії” Володимир Прийомов.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ