Підтримати нас

Швейцарська компанія передала пересувну операційну військовим на Херсонський напрямок

14 червня 2024 19:21
265
Поширити:
Фото: Юг.Today

Швейцарська компанія Advаnt Medical передала до Херсона пересувну операційну для лікування українських військових, які воюють на Херсонському напрямку.

Про це пише видання “Юг.Today”.

Автомобіль укомплектований необхідним медичним обладнанням. Він обладнаний операційним столом, меблями, пересувними ліжками, висувним пандусом та необхідними медичними апаратами.



Зараз авто проходить тестування в Одесі. Згодом у Херсон його має доставити Британський волонтер Стів Хадсон, який зараз живе у селі Безім'янка Одеської області й щотижня привозить гуманітарну допомогу до сіл Херсонської області.

Також Стів допоміг майбутньому екіпажу автомобіля розібратися з особливостями його експлуатації, зокрема з крюковим навантажувачем.

  • Білозерська лікарня в Херсонській області отримала необхідне обладнання, а саме: функціональні ліжка, меблі, халати та рукавички.
  • У березні міжнародна організація “Лікарі світу – Франція” передала гуманітарний вантаж для жителів населених пунктів Нововоронцовської громади Херсонської області.
  • У Херсоні фахівці обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та медики одержали допомогу від благодійного фонду "Серце Української нації".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів