Підтримати нас

Стрілянина у Херсоні: окупанти планують диверсії, щоб нашкодити іміджу ЗСУ

Vgoru
Автор статті
18 вересня 2022 07:53
1,150
Поширити:

Ввечері, 17 вересня, у тимчасово окупованому Херсоні місцеві жителі чули стрілянину. Менш ніж за годину російські пропагандисти виклали відео з «гущі подій». Так окупанти намагаються створити провокації, щоб дискредитувати ЗСУ.

Про це повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі Всеукраїнського марафону.

«Ми попереджали, що з 17 по 20 вересня планується ціла низка диверсійних заходів, які будуть шкодити іміджу ЗСУ. Ворог намагається створити провокації такого типу, щоб люди на Херсонщині повернули своє розуміння в інший бік. Вони хочуть їм донести інформацію, що їх не вивільняють, а захоплюють. Саме тому провокації зі стріляниною посеред Херсона, провокації з вибухами та інше, що вони висвітлюють, в першу чергу, на своїх пропагандистських каналах – на це треба звертати увагу. Якщо подія ще не завершилася, а вже кореспондент окупаційного ТБ у вирі подій, робіть висновки», – повідомила Гуменюк.

Раніше ми повідомляли, що у районі Каховської ГЕС росіяни затопили 9 вагонів, щоби побудувати переправу з лівого на правий берег Дніпра.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ