Підтримати нас

Стало відомо, коли в Херсоні завершиться опалювальний сезон

Вгору
Автор статті
06 березня 2024 16:39
508
Поширити:

Херсонська МВА планує після 20 березня завершити опалювальний сезон і почати підготовку до нового.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

За його словами, це роблять у цілях економії. Також, за прогнозами метеослужб, у цей період буде плюсова температура, без значних коливань між денною і нічною.

У місті проводять роботу з модернізації системи теплопостачання, шляхом переходу на локальні модульні котельні для групи багатоповерхівок або встановлення поквартирного автономного опалення, пише Мрочко.

  • 21 листопада в Херсоні стартував опалювальний сезон, окрім Острова. У листопаді Херсонтеплоенерго все ще ремонтувало електромережу, до якої під’єднана котельня на Острові. 
  • У листопаді журналістка “Вгору” дізнавалася, що проти централізованого  теплопостачання на Острові висловилися декілька голів ОСББ. Адже виїхали багато людей, є ризики затопити квартиру, бо труби в будинках старі й не експлуатувалися деякий час. Також бракує сантехніків.
  • У грудні стало відомо, що в одному з п’ятиповерхових будинків під час перевірки системи опалення все ж сталася аварія. Було затоплено кілька квартир із четвертого по перший поверх. До кого звернутися за відшкодуванням збитків чи хоча б по допомогу, люди не знають. Власники чотирьох затоплених квартир склали спільну заяву до поліції зі скаргою.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ