Підтримати нас

Стала чиновницею окупаційного уряду: повідомлено про підозру

Vgoru
20 липня 2023 12:24
411
Поширити:

Прокурори заочно повідомили про підозру мешканці Херсонщини в колабораційній діяльності. У червні 2022 року під час тимчасової окупації міста вона пішла на співпрацю з ворогом. 

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, жінка обійняла посаду «заместителя начальника» в незаконно створеному окупаційному органі – «Департамент труда и социальной политики Херсонской области». 

У вересні вона отримала «підвищення» від окупаційної влади та стала «заместителем исполняющего обязанности министра труда и социальной политики ВГА Херсонской области».

Як зазначають у дописі, на окупаційних посадах підозрювана виконувала адміністративно-господарські та організаційно-розпорядчі функції, допомагаючи представникам держави-агресора у встановленні та підтриманні їх незаконної влади.

Нагадуємо, колишню директорку ліцею в селі Микільське Дар’ївської громади Херсонської області Оксану Кривенкову засуджено до трьох років позбавлення волі та на 15 років заборонено обіймати посади в закладах освіти незалежно від типів та форм власності.

Адвокат із Херсона підозрюється в колабораціонізмі та пособництві державі-агресору.

Судитимуть громадянина РФ Олександра Хлюстова за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Він очолює окупаційну адміністрацію селища Чаплинка на Херсонщині. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів