Підтримати нас

Справу журналіста пропагандистського медіа Херсонщини “Таврія” передали до суду

15 липня 2024 11:50
333
Поширити:
Скриншот з відео пропагандистського ЗМІ

До суду скерували обвинувальний акт стосовно журналіста пропагандистського медіа Херсонщини “Таврія”. Йому інкримінували публічні заклики з метою зміни меж території, державного кордону України, колабораціонізм, виготовлення та поширення матеріалів, в яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії РФ проти України та окупації територій, з використанням медіа.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

За даним слідства, обвинувачений у ролі ведучого телепрограми незаконно створеної представниками окупаційної влади “ГУР “ТРК “Таврия” неодноразово брав участь у створенні та розповсюдженні російської пропаганди.

 “У випусках він просуває риторику та фейки про так званих “нацистів”, “незаконну владу України” та покинутих нею звичайних людей. Про те, що Херсон є “російським містом”, розквітне із повторним захопленням та інше”, - пише прокуратура.

У тексті підозри, опублікованої на сайті Офісу Генерального прокурора, йдеться про уродженця Херсона Владислава Владимирова.

  • Нещодавно колишня редакторка херсонського телеканалу ВТВ+ Ганна Коробова, яка у 2022 році перейшла на бік РФ, очолила окупаційне Херсонське обласне відділення організації “Союз православних жінок”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів