Підтримати нас

Сотні авто заблоковані на трасі Київ-Харків, з’явилися фото: “стоять в шість рядів”

26 грудня 2018 08:01
663
Поширити:

Негода паралізувала значну частину доріг в Україні. Наразі найбільш напруженою ситуація із заторами залишається на Полтавщині, повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін

Станом на 10 ранку 26 грудня ускладнено рух на автошляху М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Червоне Хорольського р-ну (затор близько 20 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Рух періодично поновлюється. Всього залучено 9 од. техніки та 17 чол., в тому числі від ДСНС 5 од. тех. та 10 чол. о/с, з них 3 пересувні пункти обігріву.

Також ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчуг (траса Н-08) поблизу с. Липове. В заторі перебуває близько 50 автомобілів. Організовано пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (розміщено 125 чол.). Всього залучено 9 од. тех. та 21 чол., в тому числі від ДСНС 4 од. техніки та 14 чол., з них 2 пересувних пункти обігріву.

До Полтавської області додатково направлено важку інженерну техніку (інженерну машину розгородження – Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, БАТ – Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС та БАТ – Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області).

Як повідомляють очевидці, перед Білоцерківкою в Полтавській області у напрямку до Харкова понад 1000 машин стоять в 6 рядів (на фото нижче).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ