Підтримати нас

Дружина замгенпрокурора Сторожука заробила 1,5 мільйона з нардепом від «Народного фронту»

24 лютого 2018 07:26
194
Поширити:

Про це пишуть «Наші гроші», посилаючись на декларацію Аліни Сторожук за 2016 рік.

Аліна Сторожук, дружина першого заступника генпрокурора Дмитра Сторожука, у 2016 році задекларувала майже півтора мільйони гривень доходу від підприємства «Склянний Альянс».

Керівником фірми є помічник нардепа від «Народного фронту» Олега Кришина Федір Ткачман. Заснували ж одну з компаній, що дали початок «Скляному альянсу», батько Олега Кришина Юрій та помічники нардепа Валерій Гуртовий, Сергій Недолуга і Федір Ткачман.

До того ж «Скляний альянс» зареєстрований за тією ж адресою, що й підконтрольна Олегу Кришину фірма «Вільногірське скло».

Олег Кришин був обраний до Верховної Ради у 2014 році як самовисуванець по виборчому округу №34, в межі якого входять, зокрема, міста Вільногірськ і Жовті Води.

Дружина ж першого заступника генпрокурора Аліна Сторожук до 2016 року працювала у фінансовому відділі секретаріату Кабміну, а потім – на підприємстві «Фінансово-кредитний союз», де заробила згідно декларації 6 тисяч гривень.

Згідно з інформацією на сайті «Скляний альянс» продає тару для алкоголю, пива, продуктів та напитків та розташований у місті Вільногірську на Дніпропетровщині.

 

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ