Підтримати нас

Скільки разів армія РФ штурмувала позиції ЗСУ на Придніпровському напрямку

06 жовтня 2024 21:22
59
Поширити:
Військові 126-ї окремої бригади територіальної оборони м. Одеса на Херсонщині. Фото: Ліберови

Станом на 6 жовтня 16:00 російські війська двічі штурмували позиції Збройних Сил України (ЗСУ) на Придніпровському напрямку.

Про це йдеться у звіті Генштабу ЗСУ.

Імовірно, бої тривали на лівобережжі Херсонщини, інформують в Інституті вивчення війни (ISW).

Також на Курахівському напрямку армія РФ 9 разів атакувала плацдарми українських військових. На Покровському напрямку відбулося 10 боєзіткнень, на Лиманському – 14, на Куп'янському – 2, на Харківському – 5.

  • В ефірі “Вгору” співзасновник Deep State повідомив, що  на лівобережжі Херсонщини російські війська перебувають у позиції оборони. Але навіть попри перекидання РФ своїх військових на інші напрямки там залишається достатньо велике угрупування. 
  • За даними аналітиків ISW, тривають бої на островах у дельті Дніпра. Зокрема, на островах Білогрудий, Козацький та Мілкий.
  • Речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій розповів, що на Херсонському напрямку спостерігається ескалація бойових дій. Російські військові штурмують острови, зокрема в гирлі Дніпра, вздовж Лівобережжя Херсонщини, де підрозділи ЗСУ продовжують утримувати плацдарми.
  • Підрозділи Сил Оборони України продовжують утримувати плацдарми на лівобережжі Херсонщини. Періодично вони займають там близько 7 локацій.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів