Підтримати нас

Скільки часу лишилося до падіння Кримського мосту

Vgoru
Автор статті
04 травня 2022 15:40
1,473
Поширити:

Це показує сайт Crimeanbridgedown, де електронний годинник відраховує час, що лишився до падіння Кримського мосту. А йому, як стверджується, лишилося стояти недовго – до 9 травня нинішнього року. Також на сайті є звернення до росіян, які «понаїхали» до Криму після його окупації. Їм нагадують, що вони ще мають час, аби залишити територію суверенної держави Україна.

Дискусії щодо способів знищення Кримського мосту після потоплення ракетного крейсера «Москва» почастішали. Чимало експертів вважають, що цю переправу треба знищити якнайскоріше.

«Сьогодні Кримський міст відіграє ключову роль у діяльності російського військового угруповання на півдні України, починаючи від Маріуполя і закінчуючи Херсоном. Це очевидно, якщо подивитись на мапу. Ця споруда неодмінно має бути знищена», - заявив дипломат, експостпред президента України в АР Крим Борис Бабін.

Секретар РНБО Олексій Данилов своєю чергою повідомив, що крейсер «Москва» може стати не останньою тяжкою втратою для РФ. Захисники України, якщо буде можливість, завдадуть удару по Кримському мосту.

Отож, як кажуть, лишається чекати. Тим часом електронний годинник відраховує час. А деякі передбачливі новосели півострова вже продають квартири і через поки що цілий міст спішать повернутися в свої Воронежі та Рязані.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ