Підтримати нас

Сім необхідних ягод та фруктів, які забезпечать роботу серця

Автор статті
24 липня 2016 06:38
627
Поширити:

Причин серцево-судинних захворювань безліч: темп і ритм життя, стреси, перевтоми... Ми рекомендуємо переглянути свій раціон, додавши більше ягід і фруктів. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Апельсин 

Улюблений для всіх ароматний цитрусовий фрукт - джерело вітамінів, він дуже корисний для профілактики серцево-судинних захворювань. Зокрема, перешкоджає розвитку атеросклерозу і стенокардії. Подбайте про своє серце - одного апельсина в день цілком достатньо.
  
Курага 

Сушений абрикос - багате джерело необхідного нашому організму калію. Для поліпшення функціонування серцево-судинної системи вживайте сухофрукт. Це відмінний перекус - смачно, корисно, поживно і не шкодить фігурі.
 
Виноград 

Пийте сік, вживайте плоди винограду в натуральному або сушеному вигляді - це дозволить вам підвищити м'язовий тонус серця. Даний продукт дуже корисний для профілактики серцево-судинних захворювань.
 
Яблука 

В ході недавніх досліджень вчені з'ясували, що яблука здатні сприятливо впливати на роботу серцево-судинної системи. Медики рекомендують їх їсти людям, що страждають такими захворюваннями, як стенокардія та аритмія серця. Денна норма - 350-450 грамів.
 
Полуниця 

Ця дієтична ягода благотворно впливає на роботу серця. У ній містяться флавоноїди - натуральні речовини, які здатні знизити ризик серцево-судинних захворювань. Полуницю рекомендують вживати тим, хто скаржиться на підвищений кров'яний тиск і страждає стенокардією.
 
Грейпфрут 

Наргенін - рослинний флавоноїд, який міститься у цьому цитрусовому плоді, благодатно впливає на роботу серця, а саме, сприяє зміцненню стінок кровоносних судин і бореться з атеросклерозом.
 
А ще грейпфрут - відмінний помічник по спалюванню жирів, тому вживайте його для здоров'я і краси. Існує безліч видів цього цитруса, рекомендуємо вибирати плоди з м'якоттю червоного кольору, так як вони вважаються найкориснішими.
 
Біла шовковиця 

Медики рекомендують вживати цю ягоду тим, хто страждає серцево-судинними захворюваннями. Вона відмінно знижує тиск і бореться з гіпертонією. А ще шовковиця - багате джерело заліза, вона дуже корисна при анемії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ