Підтримати нас

Шахраї чи лідери?

Автор статті
30 грудня 2018 03:07
630
Поширити:

«В Україні активно рекламують "швидкі гроші" до зарплати. Зірки виступають у роликах по телебаченню, закликаючи "отримати реальні бабосики", а в медіа з'являються матеріали, що описують неймовірні переваги таких кредитів. При цьому ні на сайті організації, ні тим більше у рекламних матеріалах немає жодного слова про величезні відсотки. Якщо банки видають споживчі кредити під 30-50% річних і при цьому зобов'язані зазначати реальні умови договору, Манівео дає в борг під 280-500% річних, і дізнатися про це можна тільки після оформлення заявки».

Про це написав сайт «Обозреватель» минулої пятниці, 28 рудня. А наступного дня «Фокус» оприлюднив переможців щорічного Міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року" в Україні. Звання кращого товару або послуги отримали 42 торгові марки. Серед них продукти харчування, медичні препарати, техніка для будинку і офісу, косметика, послуги, житлові комплекси та ін. Саме їм, як пише «Фокус»,  довіряють українські споживачі і рекомендують своїм друзям і знайомим. І на другому місці в цьому рейтингу опинилися кредитори з… Манівео зі своїми кредитами онлайн року. 

Отже, виходить, що в Україні і далі не можна довіряти  різноманітним рейтингам? Бо, як і раніше, часто потворне стає «неперевершеним», віджиле – актуальним, а примітивне – найвищим досягненням розуму.   

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ