Підтримати нас

Росіяни маскують іранські дрони під фури на Херсонщині – Молчанов

Vgoru
Автор статті
26 вересня 2022 17:37
1,242
Поширити:

На Херсонщині окупанти маскують іранські дрони під фури. Ймовірно, в них сьогодні, 26 вересня, влучили уламки ракет на набережній в Херсоні. Про це розповів журналістам Медіаплатформи “Вгору” політолог Володимир Молчанов під час прямого ефіру. 

“Те, що в Херсоні напередодні відбулося – це влучання по баржі, яка прибула з російськими фурами. Ймовірно, надалі будь-які фури стануть законною ціллю для українських військових, бо пускові установки іранських дронів можуть замасковувати саме під таку фуру з причепом. Тому ті дві фури, які стояли на баржі, можливо, були елементами такої іранської гібридної зброї”, – зазначив політолог. 

Також, за словами політолога, російські ППО не відрізняють свої чи чужі ракети. Тому іноді окупанти збивають власні ракети, що, ймовірно, сталося сьогодні ввечері над житлоселищем та набережною в Херсоні.

“На жаль, на набережній загину один з місцевих рибалок. Тут лише ще раз треба наголосити, щоби місцеві жителі трималися якомога далі від росіян та їхньої техніки”, – додав Молчанов. 

Раніше ми повідомляли, що на південному напрямку українські артилеристи виконали 140 вогневих завдань: ліквідували 17 загарбників та знищили радіолокаційну станцію, танк і чотири бронемашини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ