Підтримати нас

Росіяни крадуть трактори та комбайни на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
04 червня 2023 07:50
1,682
Поширити:

Окупанти вивозять до тимчасово окупованого Криму сільськогосподарську техніку. Вони викрадають її з державних підприємств аграрної промисловості на лівобережжі Херсонської області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

За інформацією Центру, для перевезення викраденого майна (трактори, комбайни тощо) використовується військова техніка окупаційних військ.

Раніше ми писали, що бойовики Рамзана Кадирова почали грабувати агропідприємства, які належать місцевим жителям. Ці бойовики масово викрадають сільгосптехніку. Окупаційна поліція не приймає навіть заяв про це, бо боїться вступати в конфлікт із кадирівцями.

Також військові РФ вилучають українські посвідчення та документи водіїв на транспортні засоби на лівобережжі Херсонщини. На блокпостах окупанти зупиняють авто, забирають українські документи та вносять водіїв у спеціальні списки. Військові РФ вилучають українські посвідчення та документи водіїв на транспортні засоби на лівобережжі Херсонщини. На блокпостах окупанти зупиняють авто, забирають українські документи та вносять водіїв у спеціальні списки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ