Підтримати нас

На лівобережжі Херсонщини кадирівці викрадають сільгосптехніку

Vgoru
Автор статті
31 травня 2023 09:51
989
Поширити:

Бойовики Рамзана Кадирова почали грабувати агропідприємства, які належать місцевим жителям. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Ці бойовики масово викрадають сільгосптехніку. Окупаційна поліція не приймає навіть заяв про це, бо боїться вступати в конфлікт із кадирівцями.

Також військові РФ продовжують обшуки на окупованій Херсонщині. Нещодавно вони оточили один із мікрорайонів Голої Пристані та проводили обшуки. Перевіряли кожну оселю та вилучали мисливську зброю в місцевого населення.

ФСБ продовжує проводити незаконні арешти. Так, днями її співробітники затримали одного українця і двох росіян на Херсонщині за підозрою в участі в кримськотатарському батальйоні ім. Номана Челебіджіхана. Росіяни погрожують їм 15 роками ув’язнення. 

Воєнні злочини загарбників не обходять і дітей. На окупованій частині Херсонщини росіяни та самопроголошена адміністрація області продовжують ідеологічну обробку дітей із залученням їх до російських організацій. У селі Залізний Порт вони відкрили в одній зі шкіл філію російського молодіжного руху – “движение первых”. У такий спосіб вони намагаються витіснити українську ідентичність із дітей та прищепити їм “російські цінності”. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ