Підтримати нас

Реставраторка з Москви стала головою окупаційної адміністрації курортних Хорлів на Херсонщині

15 липня 2024 16:50
2,186
Поширити:
Фото: ЦЖР

39-річна реставраторка будівель з Москви Тамара Денішаєва тимчасово обійняла посаду голови окупаційної адміністрації курортного села Хорли в Каланчацькій громаді Скадовського району Херсонщини, адже попереднього “голову” звільнили з посади.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на власні джерела.

Денішаєва уродженка Херсона, а свою кар’єру в окупації зробила завдяки участі в незаконному конкурсі “Лідери відродження”.

Зараз вона активно фігурує у сюжетах  пропагандистських ЗМІ від імені окупаційної влади.

“Досить довгий час окупаційну адміністрацію Хорлів очолював росіянин. Але як його звати і як він виглядає, в селі мало хто знає: він особливо не світився. Нещодавно звільнили його і деяких інших гауляйтерів у Каланчацькій громаді, зокрема, в селищі Роздольне. Окупанти навіть провели там сходки з цього питання і чи то вже призначили, чи то збираються призначити нових «керманичів”, – розповіли ЦЖР мешканці Каланчацької громади.

Місцеві жителі скаржаться, що Тамара Денішаєва відбриє будинки у жителів і заселяє до них “своїх людей”.

З анкети жінки для участі в незаконному кадровому конкурсі “Лідери відродження”, який проходив наприкінці 2022 – на початку 2023 років, стало відомо, що вона народилася і довгий час проживала в Херсоні. У 2008-2009 роках Денішаєва працювала торговельною представницею компанії “Вімм-Білль-Данн Україна”.  

У 2010 році вона переїхала до Москви, де сім років керувала проєктом з реставрації московського палацу праці профспілок, збудованого в 1930-х роках. Вона працювала заступницею генерального директора ТОВ “Электрик Москва” з серпня 2021 року

“В Херсоні у мене мати, брат, усі рідні, хочу все життя зробити багато корисного для мого рідного міста”, – написала Тамара Дєнішаєва у своїй анкеті.

Вона також вказала, що мріє стати заступницею окупаційного міністра з туризму Херсонщини.

  • У курортному селі Хорли Каланчацької громади Скадовського району Херсонщини, унаслідок окупації майже втричі зменшилася кількість жителів, а місцеві бази відпочинку перетворили на військові бази.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів