Підтримати нас

Представники незаконної влади на окупованих територіях отримали “плани явки на вибори”

Вгору
28 лютого 2024 17:21
459
Поширити:
Ілюстративне фото

Очільники окупаційних адміністрацій та навчальних закладів на окупованих територіях отримали план з явки своїх підлеглих на незаконні виборчі дільниці для голосування на виборах президента РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

ЦНС розповідає, що всім колаборантам на окупованих територіях поставили завдання забезпечити норму явки на визначену дільницю від кожного підприємства чи установи.

Також окупаційних керівників попередили, що рівень явки та виконання плану фіксуватимуть через відеокамери з системою розпізнавання облич на дільницях. За невиконання плану колаборантам погрожують наслідками, пише Центр національного спротиву.

  • Раніше стало відомо, що окуповані території Херсонщини незаконна влада розділила на два округи. З 27 по 29 лютого голосуватиме один округ, а з 1 по 3 березня – інший. Дострокове голосування на окупованих територіях триватиме до 17 березня.
  • За інформацією Центру національного спротиву, члени незаконних виборчкомів фіксують, де проживають люди. Мета таких візитів – агітація до участі в нелегітимних виборах.
  • Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про те, що проведення незаконних виборів на окупованих територіях всупереч Конституції та законодавства України вкотре демонструє зневагу до міжнародної демократичної спільноти та викриває спроби РФ легалізувати окупаційну «владу».
  • Активісти руху спротиву “Жовта стрічка” створили карту незаконних виборчих дільниць на окупованих територіях України, у тому числі й на окупованій Херсонській області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів