Підтримати нас

Працівникам освіти окупованого Виноградового на Херсонщині виплатять заборговані зарплати

Vgoru
Автор статті
26 травня 2023 15:28
511
Поширити:

Уряд затвердив розпорядження 26 травня, яке дасть змогу виплатити заборгованість по зарплаті освітянам села Виноградове на Херсонщині. Розпорядження має назву «Про розподіл резерву коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2023 році». 

Про це повідомляє Урядовий портал.

Рішення передбачає розподіл коштів із державного бюджету між місцевими бюджетами в обсязі 3 млн 102,9 тисячі гривень. У повідомленні йдеться, що це дасть змогу погасити кредиторську заборгованість з оплати праці педагогічним працівникам. Заборгованість утворилася наприкінці 2022 року в бюджеті Виноградівської сільської ради Херсонської області.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів схвалив 16 травня розпорядження про погашення заборгованості на оплату праці педагогів. Заборгованість утворилася наприкінці 2022 року в місцевих бюджетах Харківської та Херсонської областей.

Згідно з цим розпорядженням до місцевих бюджетів має надійти понад 14,5 млн гривень. Це дасть можливість у повному обсязі виплатити заборговану заробітну плату вчителям із Харківщини та Херсонщини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ