Підтримати нас

Постійні повідомлення про допомогу, зв'язку майже немає: ситуація у Голопристанській громаді

Vgoru
Автор статті
11 червня 2023 08:38
3,998
Поширити:

У тимчасово окупованій Голопристанській громаді станом на ранок 11 червня відтік води за ніч в різних частинах сягає від 30-40 см попри дощ. У селі Стара Збур'ївка рівень води за ніч знизився до 20 см. 

Про це інформує Голопристанська МВА.

За інформацією адміністрації, у районі багатоповерхівок Голої Пристані населення має можливість самостійно пересуватися. У районі сіл Кохани та Кардашинка вже видніється дорога траси Р57.

У селах Велика та Мала Кардашинки населення евакуйовується самостійно на суходіл в межах цих сіл. 

Гуманітарна допомога надається волонтерами громади. Вони до пізньої ночі продовжували надавати гуманітарну допомогу та евакуйовувати людей, йдеться в дописі.

Також повідомлення про допомогу надходять постійно. Зв'язку майже немає. 

Критична ситуація лишається з населенням, яке на відкритій місцевості в районі села Кардашинка, повідомляють в адміністрації. Жителі потребують їжі, питної води, ліків.

Нагадаємо, за минулу добу 9 червня вода в центральній частині міста Гола Пристань відступила до 40 см, у східній частині до 30 см, така ж ситуація в районі вулиць Берегової, Набережної. У Великокардашинському старостаті вода також відходить, зниження – за 40 см. Люди, яких волонтери евакуювали на підвищену місцевість у районі автопарку Голої Пристані (50 людей із дітьми) перебували у критичній ситуації понад три доби. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ