Підтримати нас

Пошкоджено 17 приватних будинків: поліція фіксує наслідки обстрілів правобережжя Херсонщини

26 жовтня 2024 12:50
93
Поширити:
Фото: Національна поліція

Під обстрілами російських військ 25 жовтня перебували громади Бериславського, Херсонського та частини Каховського районів. Населені пункти армія РФ обстрілювала з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

У результаті обстрілів пошкоджень зазнали багатоквартирний та 17 приватних будинків, поштове відділення, чотири автомобілі та дві господарчі споруди.

Кілька разів за добу російські війська били з артилерії та безпілотників по Білозерці. У селищі пошкоджено шість приватних будинків, автомобіль та господарську споруду.

У Гаврилівці та Золотій Балці російські військові вдарили дронами типу “FPV” по чотирьох приватних будинках, у результаті чого будівлі зазнали значних пошкоджень.

Через атаки БпЛА пошкоджено непрацююче поштове відділення у Станіславі, житловий будинок у Незламному, два приватні будинки в Антонівці та автомобіль у Нововоронцовці.

Артилерійським вогнем пошкоджено два приватні будинки, автомобіль та господарську споруду в Комишанах, а також два приватні будинки у Софіївці та Дніпровському.

З реактивних систем залпового вогню російські війська обстріляли центральні квартали Херсона. Пошкоджень зазнали два будинки. Від артобстрілу потерпав і Дніпровський район міста, там пошкоджено приватний будинок.

  • Армія РФ 25 жовтня обстріляла Херсон, Антонівку, Придніпровське, Садове, Томину Балку, Степанівку, Комишани, Дніпровське, Білозерку, Софіївку, Станіслав, Первомайське, Берислав, Золоту Балку, Нововоронцовку, Гаврилівку та Бургунку.
  • Опівночі окупаційні війська з артилерії обстріляли Білозерку Херсонської області. По селищу зафіксували щонайменше 5 “прильотів”.
  • Зранку 25 жовтня армія РФ обстріляла центр Херсона. Один зі снарядів влучив у дах багатоквартирного будинку. Поранені двоє містян. У 64-річної жінки діагностували вибухову травму та уламкові поранення ніг. У 72-річного чоловіка – уламкову травму і контузію.
  • Упродовж 24 жовтня російські війська атакували 26 населених пунктів Херсонщини. Через російську агресію поранено 5 людей.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів