Підтримати нас

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП в Олешківському районі

26 червня 2018 13:35
378
Поширити:

Сьогодні близько 14.00 в Олешківському районі біля с. Солонці сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Поліцейським стало відомо, що на автодорозі зіткнулись два автомобіля «Тoyota» та «Газель».

За словами заступника начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Євгена Шаталова, попередньо встановлено, що 64-річний водій автомобіля «Toyоta» виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з вантажним мікроавтобусом «Газель», під керуванням 39-річного чоловіка. В результаті ДТП водій та два пасажири автомобіля «Toyоta» від отриманих травм загинули на місці ДТП. Водій автомобіля «Газель» доставлений в реанімаційне відділення Голопристанської лікарні.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводяться першочергові слідчі дії.

З метою об’єктивного та неупередженого розслідування факту ДТП прохання свідків та очевидців пригоди звернутися до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів