Підтримати нас

Поліція охорони Чернігівщини передала естафету флешмобу поліції Херсонщини

10 лютого 2017 04:00
171
Поширити:

Поліцейські охорони Чернігівщини прийняли естафету від свої колег з Чернівецької області та взяли участь у флешмобі “22 Push Up Challenge”. 

Місцем проведення даного заходу обрали мальовничі схили Болдиних гір – найвище місце в Чернігові. Адже Болдині гори – це візитна картка міста, свідки його сивої давнини. Вони являють собою пагорби заввишки 20-30 м і є історичною пам’яткою.

– Саме біля цих символічних місць і було прийнято рішення провести флешмоб та підтримати бійців, які повернулися із зони бойових дій, а також і вшанувати память загиблих воїнів, – наголосив Олег Гронь та передав естафету 22 Push Up Challenge Управлінню поліції охорони в Херсонській області.

Нагадаємо, що флешмоб стартував у США в кінці 2016 року після публікації звіту Департаменту у справах ветеранів, в якому були представлені дані про самогубства серед ветеранів за 2014 рік. Виявилося, що 22 ветерани щодня здійснюють самогубство, пізніше ця цифра була знижена до 20. Суть флешмобу полягає в тому, що учасники протягом 22 днів віджимаються 22 рази, записують це на камеру і передають естафету далі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ