Підтримати нас

Податківці Офісу великих платників податків розкрили схеми з фіктивними підприємствами

02 жовтня 2017 08:00
183
Поширити:

Співробітники податкової міліції Офісу великих платників податків викрили керівників трьох підприємств, які ухилилися від сплати податків на загальну суму майже 34 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Офісу.

В ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу - ухилення від сплати податків, вдалося встановити, що керівники трьох підприємств, зареєстрованих в Києві та Одесі, і займаються оптовою торгівлею зерном, наданням транспортних послуг та обслуговуванням водного транспорту, у вересні - березні 2016-го провели операції з фіктивними підприємствами та документально оформили низку безтоварних операцій. Ці дії дозволили їм ухилитися від сплати податку на додану вартість на загальну суму майже 34 млн грн.

З 21 по 23 вересня співробітники міжрегіонального оперативного управління фінансових розслідувань Офісу на підставі рішення суду провели на території морського порту в Одесі обшук. В результаті було виявлено та вилучено 42,8 тис. т пшениці і кукурудзи на суму 214,6 млн грн, фінансово-господарські документи та комп'ютерну техніку.

В даний час триває розслідування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ