Підтримати нас

Побили прокурора, який "відмазував" бойовика "ДНР" від тюрми

Автор статті
22 вересня 2019 05:05
954
Поширити:

Побили Працівника Костянтинівській прокуратури, що захищає в суді бойовика "ДНР" Ігнатишина, наполягаючи на його звільнення від кримінальної відповідальності. 

Невідомі "Робін Гуди" побили прокурора сьогодні прямо в будівлі суду. Також на вулиці пробили колеса джипа прокурора, пише сайт "enigma".

18 вересня, о 12:35, в коридорі першого поверху Добропільського міськрайонного суду Донецької області невідомі напали на 28-річного працівника Костянтинівській місцевої прокуратури та нанесли йому удари кулаками в область живота. Крім того, зловмисниками пошкоджені два колеса автомобіля марки SSANG YONG Rexton, що належить потерпілому ", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

Так ось побитий прокурор виступав на цьому суді ... в ролі захисника терориста, виступаючи за його повне звільнення від кримінальної відповідальності, як учасника незаконного збройного формування. Ігнатишин був членом НВФ "ДНР". На суді Ігнатишин заявив, що стати учасником терористичного угрупування його ... "змусили".

До речі, попередніми рішеннями цього ж суду ніякі запобіжні заходи - ні взяття під варту, ні домашній арешт - Ігнатишин визначені не були.Тобто його просто відпускали з будівлі суду.

Фото з Інстаграма бойовика "ДНР" Ігнатишин

Вдумайтеся! Прокурор, який отримує гроші українських платників податків, займається тим, що захищає терористів, допомагаючи їм легалізуватися в Україні через суд!

Громадські активісти кажуть, що це не перший випадок, коли терористи після такого захисту отримують право жити серед нас, як ні в чому не бувало.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ