Підтримати нас

Південна Корея і США проведуть спільні військові навчання після Олімпіади

Автор статті
26 січня 2018 15:50
668
Поширити:

Південна Корея і Сполучені Штати планують провести свої відкладені спільні військові навчання після зимових Олімпійських ігор і Параолімпійських ігор у Пхьончхані в 2018 році.

Про це в п'ятницю повідомили в міністерстві оборони країни, передає УНН з посиланням на Yonhap.

"Точна дата і масштаби запланованих спільних навчань не можуть бути оприлюднені, але вони будуть проводитися після закриття Олімпійських ігор", - заявила представник прес-служби міністерства національної оборони Південної Кореї Чхве Хьон Су.

Інший чиновник з міністерства додав, що спільні навчання будуть проводитися "як зазвичай", вказуючи, що масштаби навчань будуть такими ж, як і раніше.

Сеул і Вашингтон вирішили відкласти свої щорічні спільні навчання - Key Resolve і Foal Eagle - які зазвичай проводяться на початку весни, до закінчення Олімпіади та Паралімпійських ігор, що стало заходами щодо зниження напруженості на час ігор.

Повідомляється, що союзники розглядають можливість відновлення відкладених спільних навчань на початку квітня після закриття Паралімпійських ігор 18 березня.

На запитання про те, чи будуть спільні навчання цього року такими ж, як і попередні, прес-секретар відповіла ствердно. Однак інший чиновник міністерства додав, що точно це ще не визначено.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ