Підтримати нас

Після “виборів” у РФ, на окупованих територіях посиляться етнічні чистки – ЦНС

Вгору
Автор статті
15 лютого 2024 11:26
287
Поширити:
Ілюстративне фото

Незаконна влада продовжить діяти за стратегією етнічних чисток населення на окупованих територіях України після виборів президента в Росії.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За словами ЦНС, першим етапом російської стратегії є проведення системних фільтраційних заходів. Так окупаційна влада хоче витіснити патріотично налаштоване населення.

Другий етап полягає в депортації українців на територію РФ, щоб змінити етнічний код українських територій.

Незаконна влада планує заселити на окуповані території етнічних росіян, адже це ускладнить процес реінтеграції окупованих територій після деокупації, йдеться в матеріалі.

  • На окупованих територіях Херсонської області незаконна влада створила низку начебто місцевих медіа, в яких активно поширюються проросійські наративи. Нову пропагандистську газету назвали “Право на вибір”.
  • Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що армія РФ створює проблеми з доступом до мережі інтернет на окупованих територіях, блокуючи доступ до сервісів Google.
  • У захопленому Росією Генічеську на Херсонщині школярі змушені відвідувати зустрічі, де російські окупанти пропагують свої цінності. На заходи запрошують російських військових та ветеранів.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ