Підтримати нас

На окупованій Херсонщині незаконна влада створила пропагандистську газету

Вгору
10 лютого 2024 17:05
502
Поширити:
Ілюстративне фото

На окупованих територіях Херсонської області незаконна влада створила низку начебто місцевих медіа, в яких активно поширюються проросійські наративи. Нову пропагандистську газету назвали “Право на вибір”.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними ЦНС безплатну газету “Право на вибір” видає й редагує окупаційна влада, і її навіть вже випустили в тираж.

Оскільки значна кількість місцевих жителів виїхали з окупованих територій, то незаконна влада вимушена завозити співробітників-росіян, задля створення нібито місцевих структур. За словами ЦНС, така тенденція спостерігається в медіасфері.

У матеріалі йдеться, що буцімто “місцеві” медіа створені задля імітації покращення життя в окупованих регіонах. Саме тому незаконна влада намагається створити в окупації державні інституції по типу: адміністрації, поліції, судів та медіа.

  • Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що армія РФ створює проблеми з доступом до мережі інтернет на окупованих територіях, блокуючи доступ до сервісів Google.
  • У захопленому Росією Генічеську на Херсонщині школярі змушені відвідувати зустрічі, де російські окупанти пропагують свої цінності. На заходи запрошують російських військових та ветеранів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів